CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, July 18, 2013

Someone weird

Aku pelik dgn perangai someone ni.
Bile dgn bestfriend die..
Asalkan nk tegur, senyum.. Muke pun xpandang org laen.
Kerja pulak dgn ramai org.
Tp semua org die xtegur, masam jer muka.
Terserempak pun pandang laen..
Xtau r kenapa..

Tp bile Kwan die xde..
Haaa... Bru nk tegur org.
Jauh pun dah sengih2

Time Susah n nk mintak tlg org
Mmg senyum xhbis la kat org tu.
Tp lpas tu trus masam balik.
Stupid x perangai?

One day..die nak balik kg.
Kwn die xleh hantar.
Die pun wat r ayat sedih dpn aku.
Even xmintak tlg aku n tegur aku.
Aku pun ckp je r leh hantar die.
Lpas kes tu dah senyum kat aku.

Xlame lepas tu. bende same jd.
N masa tu aku ade Hal.
Die pun mmg xde mintak tlg aku.
Just col kwn die dpn aku.
So????
Aku plak mmg xleh hantar die.
Aku nak pg tempat laen.
Dgr cite die Tunggu bas.
N kwn2 yg nmpk sume xstop.
Mmg nmpk Kejam kwn2.
Tp dah mmg ko smbong ngn sume org.
Time Susah bru nk senyum2.
Mmg xde r org nk stop tny ape kan.

Disebabkan kes tu..
Die bengang kat aku.
What the....???

Ko xmintak tolong aku.
Phtu ko bengang bile aku xtolong.
Serious xfhm...

Tp aku Malas nk lyn.
As long as aku xbergantung kat ko.
Lantak ko lah.

P/s : hari ni termenampar seorg bdk. Geram ok!!!

0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...