CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, December 4, 2013

salam beauties...

Assalamualaikum.
everytime aku cek kat nufnang. mesti post pasal kecantikan yg paling ramai org view.
kenapa ek? hee. mestilah sebab semua org nak jd cntikkan??? btol x? so do i. hee
n sejujurnya aku nak mintak maaf kat beberapa yg tny pasal mary kay.
bkn aku xnak bgtau aku beli kt mane n dealer sume.
tp susah nk explain. sbb aku beli time dorg bkn booth kat 1segamat.
so, fhm2 r kan. yg dealer plg dkt pulak jiran aku.
tp aku mlas r plak nk bg no fon die.
yeka. korg jauh2. bg aku kan. better korg search je tenet.
of cos setiap negeri ade dealer. rite???

actually, ehem ehem. masuk topik sebenar.
aku dah stop mary kay. bkn sbb die xelok. tp sb muke aku dah elok. ahahahah
gni r secara detail aku bgtau. if korg mmg BERADA n SABAR, boleh r pkai mary kay.
if not, better forget it. huu..

beli satu set hr tue. which was cost me rm296 utk pencuci, toner n krim.
aku tambah lagi pecuci 6 months lepas tu dlm rm 80 kot. aku xingat.
muka aku mmg okey. jerawat dah malu nak naik. kulit lembut.
tp sape knal aku tau r kan aku mmg muke normal.
so yg rapat2 xnmpak sgt perubahan aku, kata merekalah.
then, bila toner n krim hbis. aku perlu beli dgn hrga 120++.
masa tu lah aku berfikir pjg..

"knp aku perlu hbiskan duit aku beratus ratus utk bende xbg effect sgt kt muke aku?"

muka aku xteruk sgt, so utk maintain kan cmni, aku boleh pakai yg cheaper kot...
tp kalau jumpe yg better, mahal xpe.haaa. itulah aku.
aku buat research algi, then, aku terbukak blog sorg kwn lama.
oh mak kau! serius aku ckp. die putih n licin. godek2 blog die.
die pakai SF BEAUTY dah hmpir two years.
aku xnak r tmpal muke die cni kan.
kntoi aku stalk die. hehehe. tp serius die mmg berseri n cntik skrg.

SF BEAUTY adalah produk dr kelantan.
itu satu bonus!! aku pun beli r kat sorg dealer ni.
first week pakai, muke berminyakkkkk..
then, aku kurgkan kuantiti krim siang die.
krim mlm die melekit ckit. tp bile bgun pagi.
fuhh, muke segar n berseri.

masuk sebulan, kwn2 tegur,
pipi dah pinkish n nmpak tegang.ehem.
tp tibe2 mncul jrwat besar satu.
mula tue cuak jgak. tp saborrr.
then, bile jrwat tu hilang.
jrwat mmg dah xnaik. klu naik pun.
satu n kecikk...time period je pun.

after 2 months. semua org tegur.
kata aku nmpak putih pink. dulu aku putih kuning pucat.
kulit nmpak tegang n bersinar.
family n kwn2 semua duk kalut nk tau rahsia,
n now. dah 6 org kawan aku pakai.
n semua bg good feedback.
my mom n sis pun pakai.hee.

so, disebabkan aku ade kat kelantan skrg bercuti,
aku dgn baik hati nak jual r kat sape2 yg nak.
aku amik kat dealer.
so, brg ORI n MURAH,
sape nak. boleh drop comment.
tq.









1 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...