CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, September 24, 2014

Cemburu aka jeles aka iri hati

Kdg2 aku terfikir knapalah ramai manusia yg ade perangai buruk ni ek? Bkn r nak ckp yg aku ni baek sgt but at least xde kot lam kamus hidup aku yg kite perlu mengate org setiap masa. Lebih2 ag yg kite xkenal. Come on lah. Think about yourself plis...

Sjak aku kat sekolah lagi. Masa tu aku form4. Aku ni perngai klu xknal org, aku xamik tau sgt pasal org tu. Klau dgr cite pun cam sepintas lalu.aku lbh suke wat kje sendiri. Kalu aku smbang pun, aku suke story pasal life aku sendiri. Tp aku perasan ramai org ni suke ckp pasal org lain. Nk ckp tu boleh tp biarlah sahih ataupun bende elok. Ni duk jaja bende xelok. Adeh.. Elok sgt ke prangai ko tu.

Smpi r aku g plkn, masuk universiti smpai skrg haters mmg berterabur rasenya. Kdg2 ku plik jgak. Rmi org xsuke ku ni sb ku jht ke? Tlgla ckp apa slah ku. Klu btol aku salah, boleh aku berubah. Ni men jeling2 dr jauh. Ko ingat ko hebat! 

Tp nsib baiklah aku ni de perngai lantaklah. So lantaklah korg nk ckp aku ape. Asalkan xgmgu kerjaya n hidup aku. Klau gngu mmg siap r aku kje kan. Im not afraid of people. Sb bg aku manusia yg suke cemburu kt org lain adelah mnausia yg krg kasih syg. Yg life xseronok sperti org yg die kutuk. So.. Im so proud. Smakin byk org xsuke aku smkin aku mendabik dada. Semakin aku bhgia.

Bak kata mk aku. Ignore haters. Tp yg pnting, jgn buat jht. Buat kje elok2. So bia ape org nk kate. Alhamdulillah aku masih ade kawan2 yg sgt supportive. Suami yg baik n ibubapa yg memahami. 
Ok. Gdnyte.

P/s i cant sleep so i rmmbrd my blog. Huuu. Nasib die xmerajuk

0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...