CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, July 13, 2015

My baby

Alhamdulillah dah masuk 32 weeks skrg.
Skejap btol masa berlalu,
My last post hr tu...aku masih berharap untuk dptkan die
Dan Alhamdulillah Allah makbulkan doa aku.
Skrg die dah membesar lam perut aku.

Kamu sgt behave syg.
Xde mengidam yg plik2.
Alahan pun hanya dlm 2 mggu mase 3 months hr tu.
 Ibu bersyukur sgt dikurniakan kamu syg.

Mase scan 5 bulan hr tu, doktor ckp lelaki.
Ibu xkesah syg.
Kamu lelaki ke perempuan.
Yg penting kamu sihat dan sempurna.
Ibu sentiasa xsabar time nak scan kamu.
Im so happy to see u syg.

Balik raya ni nak scan lagi 4d in syaa Allah.
Kamu tunjuk muka n jantina kamu ok.
Mummy loves u so much baby.
Sebulan lebih lagi nk jumpe kamu.
Duduk baik2 yer.



0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...