CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, August 4, 2015

Clinique....

Salam...
Hari ni terpaksa inform jugak sb ramai duk bertanya pasal mary kay lagi kat aku.
Sori sesangat sb xupdate.
Actually, aku da lame stop ,Mary kay.
Nit bcos not good...tp aku rase terlalu lmbat.
N satu lagi aku kan mmg jnis suke tukar2. :p

Sekarang ni aku pakai clinique.   Wow wow wow.
Ni adalah skincare idaman aku sejak sekolah.
Hari tu mase nk beli mary kay, mmg dah teragak2
Sb lam hati mmg nak clinique kan.
Tp sbb mmg jnis sng mkn promote..
Tu aku terbeli marykay jgak...

Tp lepas google2 n berfikir bermacam2.
Bc testimoni sume...n now aku dah pakai clinique hampir setahun lebih...
Skrg pun dah masuk set ke 3 except krim..
Sbb aku mmg jnis pakai keim ckit..kede kan.hehe

Untuk clinique, aku yg set no 3. 
Aku buat ujian kat website die jer. www.clinique.com.my

Ape yg best pasal clinique???
1. Cepat meresap..krim die tu. Sng aku nk makeup pagi2. 
2. Tiada pewarna, pewangi n bau sume tu. Just like marykay. So kulit aku mmg suke.
3. Muka da xberminyak. Tengahari pun muke masih maintain. Xde berkilat mcm dulu. Bile xberminyak, xde la jerawat. Alhamdulillah.
4. Berbaloi....set tu tahan smpai 5 -6 bulan. Aku la...
5. Pori2 pun tertutup da sume. Mmg best. Klu x, xkan aku bertahan kan. Buat mase skrg mmg xnk tukar lagila. Very recommend.

Apa yg xbest???
1. Mahal.kui kui kui. Tp xpla,,berbaloi. Tahan lame. Klu kire2 balik, jd murah jer. Just ko kne kua byk mase beli...
2. Susah nk jumpe outlet, so aku terpaksa beli online or pg kl.

Ok. Tu jela nk share. Skrg ni da byk jnis clinique wat kua skincare. Utk pori la. Utk putihla. Mc,M2. Tp aku xberani lagi nk try. Aku pakai jer set oily no 3 tu. 


0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...